Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

We antwoorden zo snel mogelijk!

  U bent  Afdeling

  Onderwerp

  Bericht

   

  Ons Team

  Bernard Callens

  VERKOOP PVM EN ZAAKVOERDER

  Bernard is sinds 1 januari 2020 de nieuwe eigenaar/zaakvoerder van DTA. Hij blijft zijn technisch/commerciële activiteiten inzake pompen, ventielen en mengers verder uitvoeren. Bovendien neemt hij de algemene leiding van het bedrijf op zich.

  Lieven Dewaele

  VERKOOP TEXTIELMACHINES EN MARKETING

  Na 40 jaar dienst heeft Lieven Dewaele de leiding van het bedrijf doorgegeven aan Bernard Callens, de nieuwe eigenaar en zaakvoerder van DTA. Lieven blijft werkzaam bij DTA en volgt verder de contacten in de textielsector op (weverij, spinnerij en ververij) en blijft verantwoordelijk voor marketing voor DTA.

  Lieven Godefroidt

  ADMINISTRATIE EN BOEKHOUDING

  Lieven Godefroidt is verantwoordelijke voor de boekhouding, IT, personeelszaken en onderhoudt de financiële contacten met onze constructeurs, leveranciers en klanten.

  Pascal Gavart

  VERKOOP TEXTIELMACHINE-ONDERDELEN EN PVM + MAGAZIJNBEHEER

  Pascal zorgt ervoor dat alle bestellingen vlot en correct worden uitgevoerd. Hij is eveneens verantwoordelijk voor de dienst-na-verkoop, planning van onze techniekers en magazijnbeheer.

  Stefaan Terras

  TECHNICUS TEXTIELMACHINES EN ELEKTROTECHNIEKEN

  Stefaan zorgt met volle inzet voor de indienststelling van de Itema weefmachines en voor allerlei mechanische en weeftechnische interventies. Ook voor installaties en interventies op mengers is hij onze specialist. Stefaan werkt sinds 01.01.2011 op zelfstandige basis.

  Eikenlaan 88h, 8790 Waregem

  Dewaele Technical Agencies b.v.

  BTW: BE0416 844 731   |   HR Kortrijk N° 92780

  +32 (0)56 73 56 73

  Eikenlaan 88h, 8790 Waregem

  www.dta-industrial.be