Door nauwe samenwerking met Jadiflow kunnen wij opnieuw het pompengamma van Omac aanbieden.
De lobbenpompen van Omac zijn gerenommeerd omwille van hun zeer sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

B-serie

Modulair ontwerp lobbenbpomp, compact en zeer robuust uitgevoerd. Dubbele conische lagers. Extreem lage toleranties mogelijk voor een optimaal rendement zonder risico voor product contaminatie.

BA/BB-serie

Deze afgeleide van het serie B-pomptype behoudt de prestaties en betrouwbaarheid hiervan, maar is aangepast om beter te voldoen aan eisen inzake CIP. De serie BB-BA-pompen beantwoorden inzake design, afwerking van de oppervlakken en elastomeren aan de A-norm en krijgen dan ook dit certificaat mee.

BE-serie

Afgeleid van de B-serie lobbenpompen, ontworpen als monoblokpomp waarbij de aandrijfunit middels een IEC-norm flens direct op de pomp bevestigd wordt. Het BE-type is bedoeld als goedkoper alternatief voor de minder veel eisende applicaties waarbij een hoge hygiënische standaard belangrijk is.

CF-serie

DE BF-serie lobbenpompen heeft dezelfde eigenschappen en prestaties als de B-serie. Is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van reinigbaarheid en resistentie ten behoeve van de voedsel- en farmaceutische industrie.

C/CF-serie

De SErie C en CF-pompen zijn ontworpen met het oog op de hoogste standaard inzake hygiëne. Ze zijn gemakkelijk te spoelen waardoor het verbruik van water en chemicaliën gereduceerd wordt. Deze pompen krijgen zowel het EHEDG als het 3A-certificaat.