Kom meer te weten over DTA

DTA - vroeger en nu

DTA staat voor Dewaele Technical Agencies. Dit is sinds 2005 de nieuwe firmanaam voor het vroegere Dewaele Textielmachines.

1977

Dewaele Textielmachines werd opgericht in 1977 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd als agent van meestal Italiaanse constructeurs van textielmachines. DTM had klanten in zowel de weverij, de ververij en de veredelingssector. Wij bedienen deze klanten nog steeds onder het nieuwe logo van DTA
met onze afdeling Textielmachines. 

Ook staan wij met onze technici en het onderdelenmagazijn in voor snelle interventies op de door ons verkochte machines en installaties.

1998

Sinds 1998 begonnen we met het leveren van ventielen en pompen voor onze klanten in de textielververij. Spoedig werden ook klanten beleverd die niet in de textielbranche actief zijn. Op die manier ontstond onze afdeling Pompen – Ventielen – Roerwerken. Inmiddels hebben wij referenties in heel wat andere bedrijfstakken.

1999

Ongeveer in dezelfde periode groeide ook de vraag naar ecologische oplossingen voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de rookgassen afkomstig van de spanramen in de textielveredeling. Wij vonden de nodige oplossingen die ook buiten de textielsector konden toegepast worden. Deze technologieën en oplossingen voor het ontwateren en het drogen van slib zijn ondergebracht in de afdeling Ecologie.

2020

Bernard Callens heeft op 1 januari 2020 het bedrijf overgenomen en is de huidige eigenaar/zaakvoerder van DTA. Voor al uw vragen kunt u bij hem terecht.

Ons Team

Wij helpen u graag verder!

Bernard Callens

VERKOOP PVM EN ZAAKVOERDER

Bernard is sinds 1 januari 2020 de nieuwe eigenaar/zaakvoerder van DTA. Hij blijft zijn technisch/commerciële activiteiten inzake pompen, ventielen en mengers verder uitvoeren. Bovendien neemt hij de algemene leiding van het bedrijf op zich.

Lieven Dewaele

VERKOOP TEXTIELMACHINES EN MARKETING

Na 40 jaar dienst heeft Lieven Dewaele de leiding van het bedrijf doorgegeven aan Bernard Callens, de nieuwe eigenaar en zaakvoerder van DTA. Lieven blijft werkzaam bij DTA en volgt verder de contacten in de textielsector op (weverij, spinnerij en ververij) en blijft verantwoordelijk voor marketing voor DTA.

Lieven Godefroidt

ADMINISTRATIE EN BOEKHOUDING

Lieven Godefroidt is verantwoordelijke voor de boekhouding, IT, personeelszaken en onderhoudt de financiële contacten met onze constructeurs, leveranciers en klanten.

Pascal Gavart

VERKOOP TEXTIELMACHINE-ONDERDELEN EN PVM + MAGAZIJNBEHEER

Pascal zorgt ervoor dat alle bestellingen vlot en correct worden uitgevoerd. Hij is eveneens verantwoordelijk voor de dienst-na-verkoop, planning van onze techniekers en magazijnbeheer.

Stefaan Terras

TECHNICUS TEXTIELMACHINES EN ELEKTROTECHNIEKEN

Stefaan zorgt met volle inzet voor de indienststelling van de Itema weefmachines en voor allerlei mechanische en weeftechnische interventies. Ook voor installaties en interventies op mengers is hij onze specialist. Stefaan werkt sinds 01.01.2011 op zelfstandige basis.

Eikenlaan 88h, 8790 Waregem

Dewaele Technical Agencies b.v.

BTW: BE0416 844 731   |   HR Kortrijk N° 92780

+32 (0)56 73 56 73

Eikenlaan 88h, 8790 Waregem

www.dta-industrial.be